Благотворителна инициатива „Бъдители“ с второ гостуване в НПГ по КТС в Правец

Дата:

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на Национална Професионална гимназия по компютърни технилогии и системи в град Правец по покана на директора на училището Трифон Трифонов и Валери Младенов – ученик от 10 клас. Събитието ще се проведе на 12 декември (сряда) от 14:00 часа и е второ гостуване на „Бъдители“ в училището, като предишната покана бе също по покана на ученик от гимназията.

В НПГ по КТС се обучават ученици от цялата страна. Те се подготвят в атмосфера на изобретателност и академично развитие, което допринася и спомага за по-бързата им професионална адаптация. Високо квалифицираните преподаватели – професори, доценти и асистенти от факултета по Kомпютърни системи и управление на ТУ София осигуряват солидна база от знания в областта на електрониката и програмирането. В рамките на професионалната подготовка се изучават и дисциплини като микропроцесорна техника, компютърна периферия и мултимедии, компютърни мрежи, компютърна архитектура, компютърна сигурност и други.

Като част от мисията си да даде допълнителна добавена стойност на учениците Професионална гимназия по компютърни системи и технологии в град Правец покани лекторите на благотворителна инициатива „Бъдители“, които ще споделят с учениците личния си опит и ще говорят по специализирани теми. Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ ще представи темата „Мисията в живота ми“, Минко Лазаров – съсобственик на ИТ компания ще говори за „Мобилна революция“, а Наталия Кирилова – собственик и изпълнителен директор на компания за дигитален маркетинг ще представи тема „Дигитална революция“.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

ПОВЕЧЕ ЗА ЛЕКТОРИТЕ:

Биляна Панталеева

Биляна Панталеева е бизнес обучител, управител на “Ойро Ивент” и създател на благотворителна инициатива “Бъдители”. Тя разработва и провежда обучения по Soft Skills (личностни умения), търговски умения, успешни взаимоотношения с клиенти, провеждане на преговори и договаряне, които са изцяло съобразени с потребностите на фирмите. Биляна е гост-лектор в университети като УНСС, ВУЗФ и други. Работи и съвместно с организации по проекти, насочени към образованието, предприемачеството, професионалното ориентиране и развитието на млади таланти, както и стартиране на бизнес идеи (Start-Up).

Биляна завършва бакалавърска програма по специалността “Икономика на търговията”, след което изучава магистратура “Управление и развитие на човешките ресурси”. Паралелно посещава колеж по интегрално образование “Философия на успеха – управление на познанието”. Тя е сертифициран обучител по професионално обучение на възрастни в ЦПО. Панталеева има дългогодишен професионален опит, включително и на ръководни позиции в областта на човешките ресурси, обученията, продажбите, маркетинга, логистиката, спедицията, митническото обслужване и товарния транспорт.

Твърди, че зад всяка успяла организация стоят активни търговски умения, ефективно управление на връзките и комуникациите с клиенти, както и създаването на партньорски отношения от типа “Печеля – Печелиш”. Биляна има авторски статии и интервюта в бизнес списания. През последните години активно подпомага образователния процес и е сред най-полезните и мотивиращи лектори, които студенти и ученици оценяват.

Като бизнес дама е убедена, че образованието има нужда от синхронен процес с работещия бизнес – “За да станат децата удовлетворени личности с квалификация и професия е необходимо да им се подаде ръка с реални примери, мотивация, личен успех, умения за мислене и подкрепа. Младите личности имат нужда от Бъдители – хора, които обожават работата си и действат не защото трябва, а защото са избрали да желаят – това са тези, които те вдъхновяват с позитивната страна на реалността и зареждат околните”.

Омъжена, с три деца в свободното си време Биляна обича да е с тях, да спортува, да чете книги, да пътува, да твори кулинарни вкусотии и през последните години има засилен интерес в областта на фотографията.

За повече информация посетете: http://www.euroevent.bg/

Минко Лазаров

Минко Лазаров е съсобственик на “Техникъл Сълюшън” ООД. Фирмата е създадена през 2008 г., като основната й дейност е изграждането и поддържането на иновативни IT решения в областта на частния бизнес в България. Минко е абсолютен професионалист в управление, анализ и оптимизация на процеси в логистиката и не само, като има дългогодишен опит в управлението на големи мрежи. Той е работил за едни от най-мащабните телекоми в страната – Евроком, Neterra, Mobiltel.
Поредният иновативен проект на Лазаров, достоен за аплодисменти е изграждането на ERP решение изцяло и само, според неоходимостите и спецификациите на първото частно дружество в България за спедиция, транспорт и логистика – Ойрошпед АД (с 10 дъщерни компании, с над 7 скалови бази в страната и над 200 човека).
Минко е участвал като Бъдител и вдъхновител на ученици и студенти, разказвайки силната си житейска история. Като дете на учители с огромно сърце подкрепя днешните младежи да открият пътя в живота си – такъв какъвто го искат и го направят.
Минко се зарежда, като спортува колоездене и изкачване на планини в България. Най-новото вдъхновение, което ще остави стойностна следа в живота му е семейството и дъщеричката му Дария.

Наталия Кирилова

Наталия Кирилова е предприемач и мениджър с почти 20-годишен опит. Тя е собственик и изпълнителен директор на Digital Marketing Group – агенция за дигитален маркетинг и Country Manager за България на Yieldbird – водещ европейски оптимизатор на рекламен инвентар в големи издателски групи. Член e на борда на директорите на Фондация „Сийдър“. Професионалният й опит е в областта на маркетинга, рекламата и издателския бизнес. Завършила e бакалавър във Факултет по журналистика и масови комуникации към СУ „Св. Климент Охридски“, специализирала e “Организационно развитие и консултиране”, завършила е семестриално магистратура „Маркетинг, реклама и ПР“ в University of Sheffield.

Повече информация можете да откриете на адрес: www.digital-marketing.bg

ПОВЕЧЕ ЗА ИНИЦИАТИВАТА „БЪДИТЕЛИ“:

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.
Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!

Етикети: , , , ,