В ПГ по КТС се проведе среща с учениците-водачи на МПС и представители на РУ -Правец

Дата:

Във връзка с предстоящия зимен сезон и предвид новите мерки, които взема държавата, в Професионална гимназия по компютърни технологии и системи-град Правец бе организирана и проведена среща с учениците-водачи на МПС и представители на РУ – Правец. Лектори на тази среща бяха Петър Иванов – началник Охранителна и пътна полиция и Григор Григоров – началник КАТ РУ – Правец. Особено внимание бе отделено на безопасността на движението в града и околностите.

Обърнато бе внимание и на спазване обществения ред на територията на общежитията, училището и града. Отделиха време в разговора за вредата и последствията от ползването на наркотици, цигари и алкохол и за стриктните мерки, които вземат. Това мероприятие се оказа изключително полезно и даде голяма яснота по въпросите. На мероприятието присъстваха г-н Цветелин Цветков – зам. директор АСД и г-жа Диляна Тончева-старши възпитател на училището.

Училищното ръководство изказва своята голяма благодарност към РУ-Правец за оказаното професионално съдействие и пожелава много бъдещи съвместни мероприятия с превантивен характер.