Голям интерес към НПГ по КТС в Деня на отворените врати!

Дата:

Много хора от различни краища на страната дойдоха днес в НПГ по КТС, за да разгледат училището в Деня на отворените врати.

Нямаше регион, от който да няма гости. В НПГ по КТС пристигнаха седмокласници и техните родители от София, Варна, Бургас, Пловдив, Мизия, Свиленград, Севлиево и още много големи и малки градове и села от цяла България. Едни отлично познаваха вече училището от свои познати, завършили компютърната гимназия, други бяха само чували за него, трети идваха по препоръка от фирми, в които успешно се развиват бивши укатецари…

Интересът в Деня на отворените врати наистина беше голям. Много преди начално обявения час /11 ч./, в сградата имаше много родители и деца.

Всички имаха възможността да разгледат кабинетите, залите, общежитието. Развеждаха ги ученици и преподаватели.

След това директорът на НПГ по КТС г-н Трифонов разказа историята на учебното заведение, запозна присъстващите с проектите, по които в момента се работи, изреди многобройните причини, поради които наистина си заслужава да се заложи на НПГ по КТС.

Родителите имаха възможността да зададат своите въпроси и да получат компетенти отговори.

От първо лице своите истории разказа бившите възпитаници на компютърната гимназия Ясен и Радослав-успешни програмисти вече, както и Венци Начев-сега преподавател в любимото училище.

„Избирайки НПГ по КТС, вие избирате успеха! Защото УКТЦ е номер 1!“-с тези думи младите хора завършиха своето обръщение към седмокласниците, на които тази година предстои едно от най-важните решения в живота.