Денят на детето

Дата:

На мултифункционална спортна площадка в двора на ПГ по КТС – гр.Правец на 1 юни се проведе спортен празник. Мероприятието е част от спортния календар на Община Правец и по инициатива на училищните спортни клубове на ПГ по КТС и ГПЧЕ „Алеко Константинов“, но домакин на игрите беше Професиомална гимназия по компютърни технологии и системи.

Ученици, учители и служители от двете гимназии прекараха заедно един следобед в спортни занимания и игри. Спортният празник поднесе много положителни емоции и настроение.

През цялото време, отборите имаха активна подкрепа от своите съученици.

Мероприятието беше открито от Духов оркестър и Мажоретен състав към ПГ по КТС – гр.Правец.

Директорите на двете гимназии в Правец-д-р инж. Трифон Трифонов и г-жа Цветанка Щерионова поздравиха всички присъстващи и споделиха, че се надяват да бъдат организирани още много съвместни мероприятия между двете училища.

Проведоха се футболни, баскетболни и волейболни срещи между отборите на момичетата и момчетата от двете гимназии в Правец.

След срещите между учениците настроението се вдигна още повече със следващия спортен двубой между учители от ПГ по КТС , които премериха сили във волейболна среща с колегите си от ГПЧЕ „Алеко Константинов“.

Всички участници в спортните игри получиха грамоти и купи от Община Правец.

Организаторите споделиха, че всички са победители и се надяват скоро отново да бъде организирано спортното събитие между двете училища.

Етикети: , , , ,