Златни медали за учениците от ПГ по КТС – град Правец от Държавния шампионат по силов трибой

Дата:

Участници от цялата страна в различни възрастови групи и категории премериха сили в Държавния шампионат по силов трибой, проведен в град Горна Оряховица този месец.

В тази надпревара не само взеха участие, а и донесоха много успехи ученици от Професионалма гимназия по компютърни технологии и системи-град Правец.

С три златни и два бронзови медала се завърнаха Стефан Стефанов от курс 132, един златен и три бронзови завоюва Георги Свиленов 133, четири сребърни за Васил Кръстев 131 и бронзов медал за Марин Цонков 121.

Общо 14-те медала дават възможност на учениците от ПГ по КТС да продължат своето участие в следващите II–ри и III-ти  кръг, които ще се проведат в град София и Хасково. А през месец юни Стефан Стефанов 132 ще се състезава на Световното първенство по Силов трибой за юноши в Беларус.

Училищното ръководство изказва своята благодарност и поздравява своите ученици за завоювания успех и им пожелава все така да покоряват върхове и да напомнят на света за силата на Българския дух и авторитета на нашето училище!

Етикети: , , , , ,