Кибертормозът – съвместно мероприятие с ОУ “В. ЛЕВСКИ“ – гр. Правец

Дата:

Ученици от Професионална гимназия по компютърни технологии и системи – град Правец бяха домакини и организатори на съвместно мероприятие с деца от ОУ „Васил Левски“- Правец на тема „Превенция на кибертормоза в училище“, който е и продължение на проекта „Училище без насилие“.

Целта на изготвената и представена от ученици презентация бе предотвратяване и справяне с насилието и тормоза между връстници в нашите училища и извън училище.

Всички присъстващи бяха запознати с отличителните черти на кибертормоза, с основните форми, личната информация и не на последно място – как да се защитим?

Подходящото поднасяне на материала бе съпроводено с голям интерес от страна на гостите на мероприятието. Ученици от ПГ по КТС раздадоха  на всички деца от ОУ „Васил Левски“ дипляни със съвети към родителите и съвети към учениците.

На мероприятието присъстваха родители, преподаватели и зам.директорите на двете училища.

Ръководството на ПГ по КТС изказва благодарност на организаторите на събитието от клуб „Моят глас е важен“ по проекта „Твоят час“ към МОН , на УУС и на презентаторите Владислав Йорданов, Васил Калоянов, Михаил Лютов и Димитър Илиев от курс 162!

Благодарност и за добрата съвместна работа с ОУ „Васил Левски“ – град Правец!

Етикети: , , ,