Инициативи, посветени на 145 години от гибелта на Апостола

Дата:

В  препълнена зала 221 на Национална професионална гимназия по компютърни технологии и системи – град Правец  бе отбелязана 145-годишнината от гибелта на Васил Левски. Мероприятието бе подготвено със съвместното участие на клубовете „Занимателна история” ,  „Моят глас е важен” по проект „Твоят час” и представители на УУС.

Изпълнителите в рецитала – Мина Димитрова-175, Йоанна Найденова-162, Александър Цветанов -171 и Стефан Борисов-172, грабнаха интереса на присъстващите в залата.

Ива Генова -141, Велизар Кунов -141, Радослав Тотев-143 и Велин Георгиев – 141  проследиха живота на този най-велик българин – Левски.  В презентацията, която бяха подготвили – 170 години от рождението на Христо Ботев, 140 години от Освобождението на България,  учениците много умело разказаха и запознаха своите съученици с тези велики личности, с техните дела и им доказаха, че е жива народната памет.

Гост на това мило мероприятие бе г-н  Христо Андреев – представител на  РУО  София област.

Ръководството на училището изказва сърдечна благодарност на инициаторите и   участниците в мероприятието, с пожелание за много такива изяви!

Етикети: , ,