Момчетата от ПГ по КТС – републикански шампиони по баскетбол връчиха купата на директора на училището

Дата:

В ПГ по КТС – град Правец пред всички ученици и целия колектив на училището, новината за шампионската титла на отбора бе обявена тържествено от г-н Трифон Трифонов – директор на училището.  От своя страна капитанът на тима Николай Николов му връчи спечелената купа за първото място.

Във Видин баскетболистите на Професионалната гимназия по компютърни технологии и системи в Правец бяха повече от категорични във всичките си мачове, спечелени с над 50 точки разлика.

Ето и състава на златните медалисти:

Николай Николов, Цветомир Акимов, Иван Йорданов, Георги Стефанов, Красимир Димитров, Мартин Ненчев, Калоян Маринов, Костадин Лазаров, Дамян Попов, Николай Иванов. 

В поздравленията си директорът благодари на всички, които имат заслуга за титлата – играчите, екипа, както и на треньорите на момчетата в клубните им отбори. Той им връчи поздравителни адреси за постигнатите успехи.

На церемонията г-н Трифонов връчи поздравителни адреси  и на други двама ученици на ПГ по КТС – Радослав Стефанов от 10 клас с отличие на Националното състезание по уеб разработване „WEBLOZ“ и  Цветослав Николов от 12 клас – класирал се в национален кръг на олимпиадата по астрономия.

Ръководството на училището пожелава бъдещи успехи на своите ученици!

IMG_6687  IMG_6688

Етикети: , , , , ,