ПГ по КТС е от водещите образователни институции в България в Европейското образователно и интелектуално пространство

Дата:

Признание и поздрав получи колектива на ПГ по КТС – град Правец от Заместник-министъра на  образованието и науката г-жа Ваня Кастрева, за участието на Професионална гимназия по компютърни технологии и системи – град Правец във филма „Интелектуалният ресурс на България“, създаден по проект „Популяризиране на предимствата за инвестиране в България“, в който ПГ по КТС е от водещите образователни институции в България в Европейското образователно и интелектуално пространство.
Останалите представители на водещите образователни институции за България са: Първа Английска Гимназия – София, Немска Езикова Гимназия – София, Софийска Математическа Гимназия и Софийска Професионална Гимназия по електроника „Джон Атанасов“.
Заместник-министъра на  образованието и науката г-жа Ваня Кастрева в официално писмо изпрати своите пожелания за здрве и успех през новата 2015 год. към Директора– г-н Трифонов, учителската колегия и възпитаниците на Професионална гимназия по компютърни технологии и системи – град Правец, така също бе изпратен на магнитен носител документалния филм „Интелектуалният ресурс на България“.
Не ни остава нищо друго, освен да им пожелаем да продължат да защитават и прославят името на училището, което е гордост за община Правец.

IMG_1839