Съвместни инициативи в ОУ ”Васил Левски” и НПГ по КТС – град Правец в Деня на розовата фланелка

Дата:

В „Деня за борба с тормоза в училище“ и в „Деня на розовата фланелка” – символа на агресията, символа на несъгласието в училище, изразяване на позиция и неприемане на тормоза в училище и тази година учениците от  Национална професионална гимназия по компютърни технологии и системи – град Правец  си казаха „Тормозът спира тук“ в изготвен от тях плакат.

С презентацията „Кибертормозът”, подготвена от ученици на НПГ по КТС и подходящото им представяне, те предизвикаха интереса на учениците в ОУ ”Васил Левски”.  Интересните въпроси и компетентните отговори направиха темата още по-полезна.

Идеята да покажем, че не искаме да бъдем тормозени, как да се предпазим и какви са последствията от кибертормоза продължи с  дебатиране от страна и на двете училища.

Гимназистите изразиха своята благодарност за поканата да бъдат част от инициативите на ОУ ”В.Левски”. Обещаха, че ще продължат отдавна започнатата традиция , част от мероприятията на Национална професионална гимназия по компютърни технологии и системи – град Правец да бъдат съвместни.

Училищното ръководство на НПГ по КТС подкрепя и поздравява всички участници, които избраха  ДОБРОТО и казаха НЕ на тормоза!

Етикети: , ,