Тържествено изпращане на Випуск’ 2010

Дата:

За 29- ти пореден път на 13.05.2015г. бяха изпратени абитуриентите на Професионалната гимназия по компютърни технологии и системи – гр. Правец .

Зрелостниците бяха поздравени с успешното завършване от директора на гимназията – Трифон Трифонов: „Благодарим ви, че прекарахте петте най – хубави години от своя живот тук, заедно с нас. Всеки випуск оставя своя печат в историята на училището. Бъдете здрави и успехи в живота. На добър час!“.

Валери Стефанов отправи поздрав към зрелостниците от Випуск 2015 от името на класните ръководители на абитуриентите, като им пожела да постигат успехи, в която и област да се насочите в бъдеще.

Вълненията на дванадесетокласниците в този тържествен момент бяха изразени от емоционалното обобщение на чувствата на всички абитуриенти. Те изказаха признателността на випуск 2010 към учителите, оставили незаличима следа в съзнанието на своите възпитаници.

Неповторима емоционална атмосфера създадоха духовият оркестър към училището и мажоретен състав към ПГ по КТС – гр.Правец.
Една от най-хубавите традиции в училището също бе спазена. По-малките ученици бяха изработили венец от горски цветя, под който минаха всички дванадесетокластници, на които бяха раздадени пожелания под звуците на последния училищен звънец.
На добър час, момичета и момчета от випуск 2010г. на ПГ по КТС – гр.Правец.