Тържествено изпращане на Випуск’ 2016

Дата:

За 30-ти пореден път на 12.05.2016г. бяха изпратени абитуриентите на Професионална гимназия по компютърни технологии и системи – гр. Правец към ТУ-София.

С едноминутно мълчание бе почетена паметта на Кристофър Петров, който тази година също трябваше да бъде абитуриент.

Зрелостниците бяха поздравени с успешното завършване от директора на гимназията – Трифон Трифонов: „Благодарим ви, че прекарахте петте най – хубавите години от своя живот тук, заедно с нас. Всеки випуск оставя своя печат в историята на училището. Бъдете здрави и успехи в живота. На добър час!“.

Теодора Николова от курс 111 изрази вълненията на дванадесетокласниците в този тържествен момент с емоционално обръщение от  името на всички абитуриенти . Проведоха се и традиционните номинации за „Мис и Мистър“, „Спортист на випуска“, „Отличник на випуска“ и други.
Неповторима емоционална атмосфера създадоха духовият оркестър и мажоретен състав към училището . С много снимки и хоро завърши този незабравим ден за всички зрелостници .

Една от най-хубавите традиции в училището също бе спазена. По-малките ученици бяха изработили венец от горски цветя, под който минаха всички дванадесетокластници, на които бяха раздадени пожелания под звуците на последния училищен звънец.

На добър час, момичета и момчета от випуск 2011г. на ПГ по КТС – гр.Правец!

Етикети: , , ,