125 зрелостници получиха своите дипломи на официална церемония

Дата:

125 петокурсници от НПГ по КТС получиха своите дипломи за средно образование на официалнална церемония в големия салон на читалище „Заря 1895“-Правец.

Директорът на учебното заведение г-н Николай Сираков приветства зрелостниците. Той обяви, че випускът завършва с успех Много добър 5,16, а броят на отличниците е 24.

Лично ректорът на Техническия университет проф. Иван Кралов връчи дипломите на момичетата и момчетата с най-добри резултати. освен свидетелствата си за завършено образование, отличниците на випуска бяха наградени от училището с грамота и златно кюлче.

Проф.Кралов пожела на младите хора сила, смелост и дръзновение, като ги насърчи да продължат образованието си в ИТ сферата.

Гости на церемонията бяха още началникът на РУО-София област г-жа Росица Иванова, проф. Огнян Наков-декан в ТУ и ръководител на СТЕМ програмата в България, проф.Даниела Гоцева-научен ръководител на компютърната гимназия в Правец, доц.Пламен Вачков – председател на Училищното настоятелство и дългогодишен спомоществовател на учебното заведение.