Подарък от СуперХостинг.БГ за НПГ по КТС – гр. Правец

Дата:

 Компанията СуперХостинг.БГ предостави на НПГ по КТС – гр. Правец безплатен достъп до Виртуален частен сървър (VPS) и безплатно използване на домейна www.uktc-edu.eu. Виртуалната инфраструктура ще се използва в часовете по специализирана подготовка, както и за качване на домашни работи, курсови проекти и дипломни работи.

Още същия ден към виртуалния сървър се свързаха, през SSH връзка, повече от 45 ученици от единадесети клас. Там те разработиха и публикуваха собствени уеб страници, като голяма част от кода беше генериран чрез изкуствен интелект.

 

Виртуалната инфраструктура предоставена от СуперХостинг.БГ ще помогне на нашите учениците да придобият реален практически опит в програмирането, киберсигурността и системната администрация.

В края на учебната година ще бъдат публикувани най-добрите и иновативни ученически разработки.

 

СуперХостинг.БГ е най-голямата хостинг компания в България. Предлага завършени хостинг решения, виртуални сървъри, регистрация на домейни, онлайн базирани платформи за изграждане на сайт, онлайн магазин, както и други инструменти, с които лесно да позиционирате вашия бизнес в интернет! Хостингът не е просто услуга. Той е основата на успешното онлайн присъствие. Затова компанията осигурява надеждни хостинг решения и адекватна поддръжка 24/7 на повече от 200 000 уебсайта! Сигурността и бързодействието на клиентските сайтовете са основен приоритет за СуперХостинг.БГ.

Компанията е на пазара от 2005 г. или вече повече от 17 години. Над 2000 полезни помощни материали можете да откриете в техните блог и хелп страници на следните адреси: https://blog.superhosting.bg и https://help.superhosting.bg